Magic News

VIDEO - Pink şi Willow, fetiţa ei, ne-au oferit cel mai frumos moment de la Billboard Music Awards 2021

Pink a primit trofeul Icon Award la ediţia de anul acesta a Billboard Music Awards, iar artista în vârstă de 41 de ani a apărut pe covorul roşu alături de cei doi copii.

Ea le-a interpretat fanilor câteva dintre cele mai frumoase piese ale ei, însă cel mai emoţionant moment a fost acela în care a cântat împreună cu Willow, fetiţa ei de 9 ani.

Cele două au cântat duetul lor de succes, "Cover Me in Sunshine", suspendate în aer, şi i-au emoţionat pe toţi cei care le-au văzut cu complicitatea şi dragostea pe care au transmis-o.

Piesa a fost compusă în pandemie, când Pink a stat mai mult cu familia ei şi s-a bucurat de rolul de mama. „Aruncăm cântecul ăsta-n lume fără alt motiv decât speranța că vă va aduce dulceață, soare și confort”, spunea Pink atunci.

Bon Jovi a fost cel care i-a oferit trofeul, iar artista a mărturisit că avea 8 ani când el s-a căsătorit cu Dorotheea şi a avut inima frântă atunci. L-a înlocuit însă rapid cu Sebastian Bach. “Sunt foarte fericită că ai găsit o dragoste durabilă, Jon, însă mi-ai frânt inima atunci.”, a mărturisit Pink.