Magic News

Detalii inedite despre întâlnirea Prinţului William cu Kate Middleton din urmă cu 20 de ani

Au trecut aproape 20 de ani, de când Prinţul William a cunoscut-o pe Kate Middleton la Universitatea St. Andrews din Scoţia.

Cuplul a sărbătorit de curând 10 ani de căsătorie, perioadă în care au devenit părinţii a trei copii şi au întemaiat una dintre cele mai frumoase şi admirate familii. Cu această ocazie, revista People a realizat o ediţie specială dedicată Ducilor de Cambridge, iar reporterii au reuşit să strângă informaţii despre cuplul regal de la foştii colegii.

Laura Warshauer, studentă și ea la aceeași universitate și colegă cu ei, a povestit pentru People de chimia care a existat încă de la început între Kate şi William.

„De fiecare dată când Kate era în cameră, Will era atent la ea, evident”, continuă Warshauer. „Când stăteam la prânz în sala de mese și ei doi vorbeau, era minunat să vezi cât de natural venea totul, cum aveau atât de multe să își spună. Acum că îmi amintesc, erau toate momentele astea mărunte – chiar anumite momente în care îmi spuneam, ‘Wow, asta chiar ar putea fi ceva’.”

În 2010, Kate şi William s-au logodit, iar Ducesa de Cambridge a povestit despre primele momente ale relaţiei lor.

„Cred că m-am înroșit toată când te-am întâlnit prima dată, eram foarte timidă și emoționată că urmează să te cunosc”, a spus Kate Middleton, spre soțul ei. „Ne-a luat ceva timp să ajungem să ne cunoaștem, dar am devenit totuși prieteni apropiați, chiar destul de devreme.”

„Ne-am mutat împreună ca prieteni. Locuiam și cu alți colegi, de asemenea, și cumva de acolo a înflorit totul”, a adăugat și Prințul William. „Pur și simplu ne vedeam mai mult și stăteam mai mult unul cu celălalt.”

Cu ocazia a 10 ani de la căsătorie, cei doi au realizat o şedinţa foto în grădina Palatului Kensington şi au dat publicităţii un filmuleţ despre viaţa lor de familie alături de cei trei copii, George, Charlotte şi Louis.