Magic News

George Clooney a cumpărat o proprietate de vis în Provence şi va fi vecin cu Brad Pitt

Amal si George Clooney au cumpărat o superbă proprietate în Var, iar cuplul îl va avea ca vecin pe Brad Pitt, proprietarul castelului Miraval.

Provence este o atracţie pentru cuplurile celebre, Jonny Depp şi Vanessa Paradis, Brad Pitt şi Angelina Jolie, David şi Victoria Beckham fiind doar câteva dintre perechile care deţin proprietăţi aici.

Acum a venit rândul cuplului Amal şi George Clooney să cumpere o casă aici. Cei doi îşi vor petrece vacanţele la Brignoles, în Var, şi au găşit şi ceva pe gustul lor: domeniul Canadel, o proprietate luxoasă aflată în apropiere de Saint Tropez şi la dor câţiva kilometri distanţă de Miravalul lui Brad Pitt.

Domeniul este estimat la 7,9 milioane de euro şi pe el se află o casă construită în secolul XVIII şi refăcută în 1990. Un teren de 172 de hectare înconjoară casa, iar proprietatea are, de asemenea, o piscină, un iaz, un teren de tenis şi o vie de 10 hectare.

George Clooney, care a împlinit 60 de ani pe 6 mai, a cumpărat domeniul de la un cuplu de australieni rezidenţi în Monaco, Richard şi Diana Wiesener. În vârstă de 80 de ani şi fost expert de top în domeniul fiscal, Wiesener a pus proprietatea de mai mulţi ani în vânzare.