Magic News

Cum arată Will Smith după un an de pandemie

Will Smith a ieşit cu ceva kilograme în plus după un an de pandemie, iar actorul le-a arătat fanilor o fotografie în acest sens.

El a pozat îmbrăcat într-o pereche de boxeri şi cu o bluză de trening descheiată şi şi-a lăsat abdomenul la vedere asumându-şi faptul că a cam exagerat cu mâncare în timpul pandemiei şi nu a urmat un stil de viaţă prea sănătos. “Ai fost în formă toată viaţa, meriţi o pauză”, “În sfârşit, semăn cu idolul meu”, i-au scris fanii pe Instagram, încercând să fie blânzi cu el.

Will Smith ia însă măsuri, el anunţând lansarea unei serii pe Youtube care să îl ajute să îşi recapete sănătatea şi tonusul. Eroul din “Men in Black” sau “Bad Boys” se află în cea mai proastă formă fizică a sa şi spune că îşi doreşte să se simtă mai bine.

Seria se va numi “Best Shape of my Life” şi va avea şase episoade în care vom umări eforturile Prinţului din Bel-Air pentru a fi în cea mai bună formă a lui. “Veţi urmări povestea amuzantă, inspiraţională¸plină de aventuri şi foarte distractivă a lui Will Smith care şi-a lansat provocarea de a-şi îmbunătăţi forma fizică, de la agilitate la forţă”, se arată într-un comunicat al CNN.

Iar Will Smith a declanşat o adevărată provocare pe Instagram, mulţi bărbaţi pozând la fel ca el şi poate, inspiraţi de Will Smith, se vor apuca şi ei de sport.