Magic News

Bill şi Melinda Gates divorţează după 27 de ani de căsătorie

Bill şi Melinda Gates şi-au anunţat divorţul după o căsătorie de 27 de ani, cei doi publicând o declaraţie comună în acest sens.

„După ce ne-am gândit multă vreme şi după ce am încercat totul pentru ca relaţia noastră să meargă mai departe, am decis să punem capăt mariajului nostru. În ultimii 27 de ani, am crescut trei copii incredibili și am construit o fundație care funcționează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viață sănătoasă și productivă. Vom continua să credem în această misiune și vom continua să lucrăm împreună la această fundație, însă nu credem că mai putem crește împreună în relația de cuplu în următoarea fază a vieților noastre. Solicităm respectarea intimităţii noastre şi a familiei noastre în timp ce începem această nouă viață”, se arată într-o declaraţie comună, postată de cei doi pe conturile personale de Twitter.

Cei doi conduc din anii 2000 Bill & Melinda Gates Foundation şi speră că vor putea continua să lucreze împreună în cadrul fundaţiei.

Bill şi Melinda Gates s-au cunoscut în anii 1980, la un picnic organizat de Microsoft, companie la care Melinda se angajase, și s-au plăcut imediat. „În primul weekend romantic petrecut împreună, am adus un puzzle cu Turnul Eiffel, de 1.800 de piese, pe care Bill și cu mine l-am terminat în două zile”, declara Melinda, într-un interviu acordat în 2014 revistei Elle.

Ei s-au căsătorit în Hawaii, în 1994 şi au împreună trei copii: Jennifer (25 ani), Rory (21) şi Phoebe (18).

Bill Gates este în prezent al 4-lea cel mai bogat om din lume, conform revistei Forbes, cu o avere estimată pe 3 mai 2021 la 130,5 miliarde de dolari, în timp ce Melinda este una dintre cele mai influente femei.