Magic News

VIDEO - Actriţa Youn Yuh-jung, fermecată de Brad Pitt la Gala Oscar 2021

Brad Pitt a fost unul dintre prezentatorii Premiilor Oscar de anul acesta, după ce anul trecut a câştigat Premiul Oscar pentru Cel mai bun actor în rol secundar pentru “Once Upon a Time in Hollywood”.

Iar Brad i-a înmânat statueta actriţei Youn Yuh-jung, în vârstă de 73 de ani, care a primit Oscarul pentru Cea mai bună actriţă în rol secundar pentru prestaţia din pelicula “Minari”.

Purtând un smoking negru şi cu părul strâns într-o coadă, Brad a arătat perfect în noaptea Oscarurilor, lucru remarcat şi de actriţa din Coreea de Sud, care a fost vrăjită de farmecul lui.

“Mr. Brad Pitt, în sfârşit, vă întâlnesc! Este o mare plăcere”, a spus actriţa pe scenă. “Unde aţi fost în timpul filmărilor?”, a continuat ea, stârnind zâmbete în sală şi amuzându-l în egală măsură şi pe Brad Pitt, care la finalul discursului ei, a condus-o în culise. 

Actriţa a reuşit să îşi adjudece acest premiu, la care au mai fost nominalizate Olivia Colman, Amanda Seyfried, Maria Bakalova şi Glenn Close, actriţa pe care a mărturisit că o admiră extrem de tare.

Youn Yuh-jung le-a mulţumit celor doi fii care au forţat-o să iasă şi să muncească. Şi ce muncă grozavă a făcut actriţa, care a devenit prima femeie din Coreea de Sud şi a doua de origine asiatică, ce câştigă la această categorie.