Magic News

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez s-au despărţit

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez şi-au anulat logodna şi s-au despărţit în mod oficial după ce au încercat să îşi rezolve, fără succes, problemele pe care le aveau.

La începutul lunii martie au început să circule zvonuri despre neînţelegerile lor, însă cei doi au dat asigurări că sunt încă împreună şi încearcă să depăşească problemele.

Acum, au publicat o declaraţie comună confirmand separarea şi faptul că vor rămâne prieteni. “Am realizat că ne este mai bine ca prieteni şi suntem nerăbdători să rămânem aşa. Vom continua să lucrăm împreună şi să ne sprijinim unul pe altul în proiectele noastre. Ne dorim binele unul pentru celălalt şi pentru copiii celuilalt. Din respect pentru ei, singurul comentariu pe care îl avem este să mulţumim tuturor celor care au trimis cuvinte amabile şi sprijin".

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez şi-au amânat anul trecut planurile de nuntă din cauza pandemiei. Artista în vârstă de 51 de ani se află pe coperta de mai a revistei InStyle, iar Ben Affleck şi Marc Anthony vorbesc în termeni foarte frumoşi despre ea. Absenţa lui Ale Rodriguez din materialul celor de la InStyle a confirmat faptul că lucrurile nu merg bine între ei. În plus, în pictorialul realizat cu această ocazie Jennifer nu a purtat inelul de logodnă în valoare de un milion de dolari primit de la Alex.