Magic News

Decernarea Premiilor Oscar va fi transmisă LIVE pe VOYO

Decernarea Premiilor Academiei Americane de Film va ajunge în premieră la publicul din România prin intermediul platformei VOYO. Actorii care ne-au ținut cu sufletul la gură în cele mai bune producții din ultimul an pot fi văzuți LIVE, luni, pe 26 aprilie, de la ora 03:00, pe VOYO.

Ceremonia va fi transmisă din Union Station Los Angeles, Dolby Theatre Hollywood & Highland Center, iar prin satelit, din câteva locații selectate din lume. 

Cea de-a 93-a gală a celui mai spectaculos eveniment din industria cinematografică a venit cu un anunț important! Pentru prima dată în istorie, un film românesc este nominalizat la Premiile Oscar: „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau. Documentarul este propus la două categorii: „cel mai bun lungmetraj international al anului” și „cel mai bun documentar”.

Pentru categoria de cel mai bun documentar, „Colectiv”concurează cu: „Crip Camp”, „The Mole Agent”, „My Octopus Teacher”, „Time”, iar la categoria cel mai bun lungmetraj internațional al anului, cu: „Another Round”, „Better Days”, „The Man Who Sold His Skin”, „Quo Vadis, Aida?”.
 
Vezi continuarea AICI