Magic News

Alexandra Dinu, jurata de la “Românii au talent”, s-a despărţit de iubitul ei

Alexandra Dinu, frumoasa jurată de la “Românii au talent”, nu mai este împreună cu iubitul ei, regizorul și actorul american Jeffrey Greenstein.

Cei doi păreau că se înţeleg de minune, însă bărbatul a postat o imagine cu o altă femeie, căreia îi face şi o declaraţie de dragoste.

„Îi doresc cea mai fericită zi de naștere celei mai dulci și dragi fete din lume. Fie ca viața să te binecuvânteze în continuare cu toată dragostea, râsetele, sănătatea și prosperitatea pe care le meriți. Nu aș putea fi mai recunoscător că te am în viața mea”, a scris fostul partener al Alexandrei Dinu, în mesajul care însoţeşte fotografia în care apare sărutând-o pe tânără pe obraz. Iar răspunsul femeii nu a întârziat să apară.

„Promite-mi că ne vom trăi povestea frumoasă. Mulțumesc, dragostea mea, pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai putea face vreodată. Fiind lângă mine în fiecare dimineață și în fiecare seară”, a scris aceasta.

În faţa acestor declaraţii, Alexandra Dinu a postat şi ea o fotografie cu următorul mesaj: „Ne maturizăm în cunoaștere și înțelepciune, dar niciodată nu părăsim locul de joacă al inimilor noastre”, a scris frumoasa prezentatoare.

Alexandra Dinu a prezentat emisiunea “ProMotor” de la Pro TV, iar după mutarea sa în Italia a început să joace în seriale de televiziune şi filme internaţionale. În 2017 a facut parte din distribuţia filmului “Bullet Head”, jucând alături de actorii Antonio Banderas şi Adrien Brody.