Magic News

Cum se înţelege Katy Perry cu Miranda Kerr, fosta soţie a lui Orlando Bloom

Katy Perry şi Miranda Kerr, actuala logodnică, respectiv fosta soţie a lui Orlando Bloom, par să se înţeleagă de minune.

Cele două au fost protagonistele unui live pe Instaram în cadrul căruia au discutat despre maternitate. Katy a răspuns invitaţiei Mirandei, care şi-a lansat un nou produs al mărcii ei de cosmetice, Kora Organics.

Mamă a trei băieţi, Flynn, al cărui tată este Orlando Bloom, respectiv Heart şi Myles, pe care îi are cu actualul ei soţ, Evan Spiegel, Miranda Kerr a declarat că copiii sunt dragostea ei numărul unu. “Cel mai frumos lucru din lume este să fii mama”, a spus modelul.

De partea cealaltă, Katy Perry trăieşte bucuria maternităţii după ce ea şi Orlando au devenit părinţii unei fetiţe, Daisy. “Niciun sentiment nu se compară cu acela pe care îl simt când sunt cu fiica mea. Este ca şi cum toată dragostea pe care am căutat-o mereu este aici. Iar Katy a continuat: “Dragostea copiilor noştri este constantă şi necondiţionată şi nu depinde de ce ai, nu ai, de cariera ta, de ceea ce faci şi asta mă face cu adevărat fericită deoarece există această dragoste necondiţionată”.

Orlando Bloom şi Miranda Kerr au fost împreună între 2007 şi 2013, iar cei doi au rămas în relaţii foarte bune, Miranda felicitând-o pe Katy în 2020 când artista a adus pe lume primul ei copil.