Magic News

Primul proiect al Ducilor de Sussex pentru Netflix

Prinţul Harry şi Meghan Markle au dezvăluit primul lor proiect pentru Netflix, după ce au semnat un contract de milioane de dolari cu celebra platformă de streaming.

Astfel, Ducii de Sussex vor realiza un documentar despre o cauză căreia Harry i s-a dedicat cu tot sufletul în ultimii ani.

Ei vor aduce în atenţia lumii Invictus Games (Jocurile Invictus), o competiție globală fondată de Prințul Harry în anul 2014, pentru veteranii cu dizabilități.

Heart of Invictus va fi un documentar produs în parteneriat cu Archewell Productions pentru Netflix.

Documentarul va spune povestea unui grup de foşti militari, răniți în timpul serviciului militar sau care s-au confruntat cu diverse boli și a căror viață a fost schimbată și care se pregătesc acum pentru Jocurile Invictus din Haga, Olanda, eveniment care acum urmează să aibă loc în 2022.

 „Încă de la primele Jocuri Invictus din 2014, am știut că fiecare concurent va contribui în mod excepțional la o combinație de rezistență, determinare și hotărâre. Această serie le va oferi comunităților din întreaga lume o perspectivă către poveștile emoționante și inspiraționale ale acestor concurenți pe drumul lor către Olanda anul viitor.”, a spus Harry.

„Fiind prima serie a lui Archewell Productions cu Netflix, în parteneriat cu Fundația Invictus Games, nu aș putea fi mai entuziasmat de călătoria care va urma sau mai mândru de comunitatea Invictus pentru inspirația continuă”, a adăugat Prințul Harry într-un comunicat.

Anul trecut, Harry şi Meghan au semnat un contract cu Netflix pentru care vor produce documentare, lungmetraje, reality show-uri și programe pentru copii în exclusivitate pentru platforma de streaming. Valoarea contractului a fost estimată la 150 de milioane de dolari.