Magic News

Beyonce - Fotografii rare cu cei trei copii ai ei

Beyonce a profitat de un moment de pauza în agenda ei super încărcată şi şi-a petrecut timpul pe o plajă din Malibu în compania celor trei copii ai ei.

Artista a postat fotografiile pe contul său de Instagram, surrinzându-şi fanii, pentru că pune rar poze cu cei trei copii ai ei.

Blue Ivy, fetiţa în vârstă de 9 ani, a fost mai mediatizată de-a lungul timpului decât gemenii Sir şi Rumi, în vârstă de 3 ani.

De altfel, gemenii sunt surprinşi şi de data aceasta din spate şi nu li se pot vedea feţele, celebra lor mama încercând să nu îi expună foarte mult.

Altfel stau lucrurile cu Blue Ivy, pe care o Beyonce şi Jay-Z o atrag spre industra muzicală tot mai mult. Anul trecut, fetiţa a apărut alături de mama ei în videoclipul “Brown Skin Girl”, premiat la Grammy, ceea ce a transformat-o pe Blue Ivy în cea mai tânără câştigătoare din istoria celebrelor premii.

Mama şi fiica sunt, de asemenea, protagonistele campaniei Ivy Park, iar colaborarea lor este cu siguranţă doar la început. Oare cu ce ne vor mai surprinde în viitor?