Magic News

Când s-au căsătorit, de fapt, Harry şi Meghan

În interviul acordat lui Oprah în urmă cu 3 săptămâni, Meghan Markle a declarat că ea şi Harry s-au căsătorit cu 3 zile înainte de ceremonia organizată pe 19 mai 2018.

Ducesa de Sussex este însă contrazisă acum de Justin Welby, arhiepiscopul de Canterbury, care a declarat pentru La Repubblica că cei doi au fost căsătoriţi legal pe 19 mai 2018, la Castelul Windsor, şi nu cu trei zile înainte.

Welby a spus că  ar fi „comis o gravă infracţiune” dacă ar fi semnat cerificatul de căsătorie în acea zi ştiind că este fals. Înainte de nuntă, el s-a întâlnit de mai multe ori cu cuplul „într-un cadru privat şi pastoral”.

Meghan Markle a povestit  că ea şi Harry l-au sunat pe arhiepiscop şi i-au spus: “<

De partea cealaltă, Welby a declarat pentru La Repubblica: „I-am întâlnit pe ducele şi ducesa de Sussex de câteva ori în privat înainte de ceremonia oficială de sâmbătă, 19 mai 2018. Acea zi a fost ziua cununiei. Dacă aş fi semnat certificatul în altă zi, aş fi comis o infracţiune gravă. Căsătoria a fost sărbătorită pe 19 mai. Dar nu voi spune ce s-a întâmplat la întâlnirile noastre”, a adăugat el.

Harry şi Meghan au recunoscut prin intermediul unui purtător de cuvânt faptul că ceremonia dinaintea nuntii nu a fost decât un schimb de jurăminte între ei, ceea ce pune la îndoială tot ce au afirmat ei despre familia regală, rasism, modul în care au fost trataţi şi motivele care i-au determinat să plece din Regat.