Magic News

Prima imagine cu Josephine Ana, fiica lui Smiley şi a Ginei Pistol

La începutul lunii martie, Smiley şi Gina Pistol au devenit părinti pentru prima dată, iar cei doi şi-au ţinut la curent fanii cu felul în care se schimbă viaţa lor.

Ei au dezvăluit că micuţa a primit numele Josephine Ana după ce Gina a ales Josephine pentru că iubeşte cântecul lui Chris Rea cu acest nume, iar Ana este numele preferat al lui Smiley.

După ce a ajuns acasă cu fetiţa, Gina a publicat şi prima fotografie, ea pozând piciorul fetiţei ei şi scriind: “și mă topesc de dragul ei. Am crezut că știu ce-i iubirea. Însă, abia acum o înțeleg”.

În urmă cu câteva zile, prezentatoarea TV a spus: „E minunat sentimentul pe care îl ai când devii mamă. Este minunat. Uiți de tot greul. Fizic, după operație mi-am revenit a treia zi. Primele două zile n-au fost cele mai drăguțe zile din viața mea. Eu abia acum înțeleg de ce îmi spuneați toate să mă odihnesc bine cât mai pot. Abia acum vă înțeleg. Mare dreptate ați avut”.

La rândul lui, Smiley este topit după fetiţa lui, el declarând pentru Pro TV: “Nu prea o lăsăm singură deocamdată, doarme cu noi. Nu doarme cu noi în pat. Mai e un pătuţ lângă patul nostru. Mai avem un pătuţ şi în camera ei. E cuminte, liniştită. În afară de momentele în care are gaze sau îi e foame. Seamănă cu Gina. Suntem extrem de bucuroşi, e o fericire pe care nu am am trăit o niciodată în viaţa noastră. Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina şi-a revenit foarte bine. Fetiţa noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Şi atunci când te trezeşti la 4 dimineaţa o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naşte copilul tău îţi dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”.