Magic News

Copiii Ducilor de Cambridge au scris scrisori emoţionante pentru bunica Diana

De Ziua Mamei, sărbătorită în weekend în Marea Britanie, George, Charlotte şi Louis, copiii lui William şi Kate, au emoţionat pe toată lumea.

Cei trei i-au scris scrisori bunicii Diana, pe care nu au cunoscut-o, dar despre care li s-a povestit şi pe care o celebrează anual.

"Dragă bunică Diana, la mulţi ani de Ziua Mamei", a scris micul George. "Te iubesc şi mă gândesc la tine mereu". "Îi lipseşti lui tata", a completat Charlotte. 

Ducii de Cambridge au publicat scrisorile pe contul lor de Twitter: "Pentru cei care trăiesc doliul, astăzi este o zi cu adevărat dificilă. Fiecare an de Ziua Mamei, George, Charlotte şi Louis scriu felicitări pentru a-şi aminti de bunica lor, Diana, pentru William. Oricare ar fi situaţia voastră, ne gândim la voi". 

Prinţesa Diana a murit în 1997, într-un tragic accident de maşină la Paris, iar anul viitor se vor împlini 25 de ani de la moartea ei.

William avea 15 ani la moartea mamei lui şi a suferit enorm alături de Harry pentru pierderea ei.

Pentru Ziua Mamei, cei trei copii au făcut şi un tort, decorat cu inimi, pentru Kate, dar şi pentru bunica maternă, Carole. “Astăzi sărbătorim, de asemenea, alte două mame”, a fost mesajul care a însoţit fotografia.