Magic News

Smiley şi Gina Pistol, prima apariţie după ce au devenit părinţi

În urmă cu câteva zile, Smiley şi Gina Pistol au devenit părinţi pentru prima oară, iar cei doi trăiesc o primăvară cu adevărat specială.

Cuplul a anunţat venirea pe lume a micuţei, iar după ce Gina şi fetiţa au sosit acasă, artistul şi prezentatoarea TV au avut prima lor apariţie.

Cei doi si-au salutat fanii care le-au trimis numeroase mesaje de felicitare:

„Salutare tuturor! Vă pupăm cu drag! Aflați despre noi că suntem bine, în special Gina. Fetița noastră este foarte bine. Am trecut cu bine peste prima noapte acasă. Am ajuns cu bine acasă. Le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis mesaje, urări, sfaturi și energie pozitivă”, a spus artistul.

Gina l-a completat: „Vă mulțumim tuturor pentru mesaje și scuzați-ne că am lipsit atât de mult, însă suntem într-un roller coaster emoțional. (…) Cea mai frumoasă surpriză a fost din partea fiicei noastre, care este sănătoasă și e minunată.”

„Abia așteptăm să se facă mare, să-i povestim cât de multe mesaje a primit și cât de mult s-au bucurat oamenii pentru nașterea ei”, a spus artistul în încheiere.

Smiley a lansat şi o melodie, “Până la tine”, pe care i-a dedicat-o fetiţei lui: “Buna dimineata! Noul meu cântec este despre cea mai pura forma de iubire. Va multumesc pentru toate gandurile bune pe care mi le transmiteti! Au ajuns.”, a scris Smiley.