Magic News

VIDEO - Smiley lansează “Până la tine”, melodie pe care i-o dedică fiicei lui de 3 zile

Smiley a lansat vineri piesa „Până la tine”, dedicată fiicei lui, care a venit pe lume în urmă cu 3 zile.

“Buna dimineata! Noul meu cântec este despre cea mai pura forma de iubire. Va multumesc pentru toate gandurile bune pe care mi le transmiteti! Au ajuns.”, a scris Smiley.

„Am încercat să găsesc o formulă cât mai simplă şi mai directă de a ilustra sentimentul melodiei, de a transmite că momentul în care întemeiezi o familie este ceva unic şi că bucuria acestui moment este mult mai mare decât tot ce ai trăit până atunci. De aici şi metafora vizuală pe care am ales să o folosim. A fost o plăcere şi o premieră să lucrez direct cu Smiley în relaţia de regizor-actor şi suntem foarte bucuroşi de ce am realizat”, a declarat Dorian, care semnează regia clipului „Până la tine” alături de Nicu Drăgan, ca editor şi director de imagine.

Smiley şi Gina Pistol sunt părinţii unei fetiţe, iar artistul a anunţat cu multă emoţie venirea pe lume a micuţei.

“Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta.

Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:)

Gasiti mai jos imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!", a scris Smiley.