Magic News

Sharon Stone a împlinit 63 de ani, iar Michael Douglas i-a transmis un mesaj

Sharon Stone şi-a sărbătorit ziua de naştere pe 10 martie, actriţa împlinind 63 de ani, ocazie cu care a primit multe mesaje de felicitare.

Printre ele şi cel transmis de Michael Douglas, partenerul său din “Basic Instinct”, care a postat şi o fotografie inedita cu ei din timpul filmărilor celebrei pelicule.

“La mulți ani partenerei mele din #BasicInstinct @sharonstone! Sper să te distrezi de minune și să fii în siguranță Sharon!”, a scris actorul.

Sharon îşi va lansa în curând cartea “The Beauty Of Living Twice”, iar în urmă cu câteva zile a pozat într-un outfit Dolce&Gabbana extrem de sexy. Actriţa a purtat un sutien negru, o fustă creion, accesorizate cu pantofi cu toc şi mănuşi, iar în fundal se putea vedea oceanul.  

Actriţa a vorbit despre sănătatea mentală şi a mărturisit că una dintre metodele sale de relaxare este să coloreze. „Am o mulțime de cărți de colorat și de pixuri și creione pe masă. Fac asta cu copiii mei sau cu un prieten. E foarte relaxant. Este foarte important să avem grijă de sănătatea noastră mintală, mai ales acum în pandemie”.

În plus, Sharon a declarat că este important să rămânem în contact cu ceilalţi, iar discuţiile pe Zoom sunt un adevărat dar. Însă un alt lucru important este să avem grijă de noi. “Du-te şi fă un duş sau o baie. De ce să nu întinzi un covor de yoga? Ce zici de pictat, colorat sau desenat?”