Magic News

Sharon Stone arată uimitor la 63 de ani

Sharon Stone împlineşte 63 de ani pe 10 martie, iar actriţa din “Basic Instinct” sau “Casino” continuă să ne uimească cu felul în care arată.

Cu câteva zile înainte de aniversarea sa, Sharon a pozat cum numai ea ştie să o facă, îmbrăcată într-o ţinută all black. Actriţa a purtat un corset negru din dantelă, o fustă creion şi pantofi cu toc şi a afişat o atitudine extrem de sexy. Ţinuta ei atât de senzuală aparţine casei Dolce&Gabbana şi îi pune în evidenţă silueta.

Născută în Meadville, Pennsylvania (SUA), Sharon Stone a fost căsătorită de două ori (Michael Greenburg: 1984-1990 și Phil Bronstein: 1998-2004) și are trei copii (toți adoptați): Roan Joseph Bronstein (20 de ani), Laird Vonne Stone (15 ani), Quinn Kelly Stone (13 ani).

În 2001 a fost la un pas de moarte după ce a suferit un accident cerebral din cauza căruia a avut hemoragie timp de nouă zile. Actriţa a crezut atunci ca va muri şi a avut nevoie de 3 ani pentru a-şi putea scrie din nou numele.

Recuperarea totală a durat șapte ani, iar Sharon Stone este recunoscătoare pentru că a apucat vârsta de 60 de ani. “După acel accident cerebral a trebuit să reînvăț să scriu și să vorbesc", a declarat ea.

Sharon se bucură de familia ei şi spune că se simte o femeie împlinită și, mai ales, mulțumită cu corpul pe care îl are.