Magic News

Katy Perry, în costum de baie la 6 luni după ce a devenit mamă

La 6 luni după ce a devenit mamă, Katy Perry a fost surprinsă pe o plajă din Hawaii alături de Orlando Bloom, partenerul său, şi de fetiţa lor, Daisy.

Artista nu şi-a revenit complet după naştere, dar asta nu a împiedicat-o să se bucure de o zi la plajă alături de familia ei. Katy le transmite astfel un mesaj puternic tuturor femeilor care simt presiunea de a slăbi rapid după ce au devenit mame.

Purtând un costum de baie mov, întreg, Katy Perry îşi asumă transformarea prin care a trecut corpul său o dată cu sarcina, kilogramele în plus, vergeturile şi celulita. Ea ştie să se bucură de fiecare moment petrecut alături de fetiţa ei şi îi lasă corpului timp să îşi revină.

Invitată la Jimm Kimmel în luna februarie, Katy Perry a vorbit deschis despre provocările de a fi mamă şi despre greutăţile din primele 6 săptămâni când s-a simţit ca într-un montagne russe.

Naşterae lui Daisy i-a schimbat însă viaţa şi continuă să i-o schimbe, după cum a mărturisit într-un live pe Instagram. “Este cel mai bun job din lume şi vi-l recomand, când vă veţi simţi pregătite.”