Magic News

Prinţul Harry şi Meghan Markle, într-o adorabilă fotografie de familie

Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt în centrul atenţiei în aceste zile după dezvăluirile pe care le-au făcut despre familia regală în interviul acordat lui Oprah.

Stabiliţi în California, cei doi au o viaţă idilică de familie alături de Archie, fiul lor, în în această vară vor fi părinţii unei fetiţe.

Ducii de Sussex au dezvăluit sexul bebeluşului în cadrul aceluiaşi interviu, iar fotograful, Misan Harriman, prietenul lor, cel care a realizat fotografia cu care Harry şi Meghan au anunţat cea de-a doua sarcină, a publicat o nouă fotografie cu ei.

Harry o îmbrăţişează pe Meghan care îl ţine pe Archie în braţe, iar sarcina Ducesei pare destul de avansată.

“Ce veste minunată pentru a sărbători International Women’s Day! Felicitări prieteni şi un venit în clubul taţilor de fete, Harry!”, a scris fotograful.

Harry aşteaptă cu nerădare să devină tată: “Să ai un copil este extraordinar, dar un băiat şi o fată… Ce ţi-ai putea dori mai mult?”, a spus Prinţul în acelaşi interviu.

Anunţul că vor avea o fetiţă vine să mai abată atenţia de la detaliile şocante pe care cei doi le-au oferit: nunta lor secretă cu 3 zile înainte de cea pe care o ştim cu toţii, acuzaţii de rasisim, disperarrea lui Meghan care s-a gândit la suicid, disputa cu Kate care a făcut-o să plângă.