Magic News

Cele mai așteptate filme și seriale pe Netflix în luna martie

Netflix aduce în martie mai multe producții originale, dar și producții deja cunoscute care nu s-au mai regăsit pe platformă în România. Printre ele se numără și "Sky Rojo", creat de producătorii serialului "Casa de Papel" sau documentarul original "Biggie: I got a Story to Tell".

Haideți să vedem titlurile lunii martie pe Netflix:

Moxie

Din 3 martie poți urmări pe Netflix povestea unei tinere de 16 ani, Vivin, aparent o adolescentă naivă, care nu atrage atenția prin nimic până la un moment dat. Totul se schimbă atunci când la colegiu își face apariția o nouă colegă, iar asta o obligă să analizeze comportamentul scăpat de sub control al colegilor ei de liceu. 

Sky Rojo

Un serial nou ce poate fi urmărit pe Netflix din 19 martie. Acțiune, dramă și umor, dar și un scenariu foarte bine pus la punct în cele opt episoade ale primului sezon. Formatul serialului este unul inovator pentru un serial de dramă și te va cuceri încă de la primul episod. 

Waffles + Mochi

Din 16 martie o vei putea urmări pe doamna Obama, proprietarul restaurantului, într-un serial nou pe Netflix. În tărâmul mâncării congelate locuiau doi prieteni buni pe nume Waffles și Mochi, care aveau același vis: să devină bucătari. Ei își încep misiunea și lucrează intens pentru visul lor, gătesc o mulțime de rețete alături de bucătari renumiți și vedete.

Vezi continuarea AICI