Magic News

Mariah Carey a fost dată în judecată şi de fratele ei

În toamna anului trecut, Mariah Carey a lansat cartea de memorii “The Meaning of Mariah Carey”, în care artista vorbeşte despre familia ei.

Morgan Carey, fratele artistei, a dat-o în judecată acum, după ce în urmă cu o lună, Alison, sora ei a deschis un proces legat de cartea de memorii şi a cerut despăgubiri în valoare de 1,25 de milioane de dolari.

Fratele artisei acuză că prin publicarea cărţii „The Meaning of Mariah Carey” i-a fost cauzat intenţionat disconfort emoţional, volumul conţinând, în opinia lui, pasaje false şi defăimătoare.

Mariah îl descrie pe Morgan ca pe un bărbat puternic şi violent, care s-a bătut cu tatăl lui, doar poliţia reuşind să îi despartă. “Am puţine amintiri despre un frate mai pare protector”, a scris artista care şi-a amintit cum Morgan a bruscat-o şi pe mama lor.

Bărbatul susţine ca nu a avut nicio altercaţie cu tatăl lui când Mariah era mică, iar mamei i-a purtat mereu o afecţiune profundă.

Procesul a fost deschis miercuri la Curtea Supremă din New York, iar Morgan declară că s-a simţit “trădat” de sora lui.

 „El nu este în niciun fel invidios pe succesul artistic şi personal imens al surorii sale, pentru că s-a bucurat de propriul succes profesional şi personal şi i-a dorit mereu binele”.

Spre deosebire de Alison, Morgan Carey nu cere bani drept despăgubire, ci solicită repararea prejudiciilor morale prin „hotărâre judiciară”.