Magic News

Adi Bărar, liderul trupei Cargo, este internat în stare gravă după ce a fost diagnosticat cu Covid-19

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, se află internat în secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean din Timişoara, iar starea lui este gravă, potrivit unui mesaj transmis de colegii lui de trupă.

“Azi, ziua de joi, îl găseşte pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijoraţi pentru situaţia în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui, obişnuiţi fiind cu un Adi cu o constituţie fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect şi decenţă din partea tuturor. Mulţumim! Vă vom ţine la curent!”, se arată în mesajul publicat de trupa Cargo pe pagina de Facebook.

Artistul în vârstă de 61 este sub supravegherea medicilor de două zile, după ce a făcut o formă severă a bolii, din pricina unor afecțiuni mai vechi, iar medicii l-au internat la Terapie Intensivă la Spitalul Județean Timișoara. Potrivit unor surse citate, Adi Bărar este în stare critică, dar stabilă.

Formația Cargo a fost înfiinţată la Timişoara în 1985, iar 7 ani mai târziu apărea pe piață primul album al trupei, "Povestiri din gară".