Magic News

Drew Barrymore a vorbit despre cel mai dureros episod din viaţa sa

În 1990, după succesul filmului „ET”, Drew Barrymore, pe atunci în vârstă de 6 ani, s-a transformat într-un copil-vedetă.

Din păcate, nu a putut gestiona succesul, iar pentru fetiţa-minune a Hollywood-ului a urmat o copilărie petrecută în cluburi de noapte, unde consuma droguri sau alcool. Mama ei a decis atunci să o interneze într-o clinică de psihiatrie. Drew nu avea decât 13 ani, însă viaţa sa era în mare pericol.  

În emisiunea lui Howard Stern, actriţa a revenit asupra acestui moment: “Mergeam în cluburi, nu frecventam şcoala şi i-am furat maşina mamei, eram fără control”.

Timp de un an şi jumătate, Drew a fost internată în clinica Van Nuys Psychiatric din California, iar actriţa în vârstă de 46 de ani nu va uita niciodată acele clipe.

Actriţa a vorbit despre mama ei: “Cred că a creat un monstru şi nu a ştiut ce să facă cu el”, a spus ea cu multă emoţie.

Din feicire, Drew este bine acum şi a reuşit să se regăsească după acei ani atât de dificili. S-a căsătorit şi a divorţat de trei ori şi are două fetiţe, Olive Frankie, cu ultimul soţ, consultantul în artă Will Kopelman.