Magic News

Cătălin Măruţă - Primele declaraţii după ce s-a vindecat de Covid-19

Cătălin Măruţă a fost diagnosticat cu Covid-19 în urmă cu două săptămâni, iar alături de el s-a îmbolnăvit întreaga familie.

Andra, David şi Eva au făcut şi ei boala şi cu toţii au rămas în izolare, acasă. Din fericire, cei patru au avut forme relativ uşoare ale bolii, iar Cătălin a continuat să realizeze emisiunea, cu autorul unor celebrităţi precum Mihai Bobonete, Andreea Raicu sau Horia Brenciu.

Prezentatorul în vârstă de 43 de ani şi-a revenit şi a ieşit din izolare, el făcând şi primele declaraţii:

„M-am întoooooors, yes, yes, yes! Eram mai epuizat de acasă decât dacă făceam emisiunea de aici, din platou. Alergam parcă pe lângă teren, nu eram pe teren. Mi-au lipsit foarte tare oamenii de aici. Vă mulțumesc vouă, care ați ținut emisiunea de aici”, a spus Măruță.

Andra a fost cea care s-a simţit cel mai rău, vocea sa având de suferit din cauza virusului:

“Deocamdată sunt așa, pe voce de cap, pentru că nu am voie să fac un efort prea mare. Dar muzica mă binedispuse și mai cânt așa, în gând. Dar abia aștept să vă cânt, sunt nerăbdătoare să mă văd cu trupa, să cântăm, să vă spun ce am pe suflet, că am adunat foarte multă emoție pe care o să o pun în muzica mea”, a scris Andra, pe Instagram.