Magic News

Prinţul Harry şi Meghan Markle, părinţi pentru a doua oară

Prinţul Harry şi Meghan Markle au anunţat că vor deveni părinţi pentru a doua oară şi au publicat de Sfântul Valentin prima imagine cu Ducesa însărcinată.

„Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și ducesa de Sussex sunt bucuroși să-și aștepte al doilea copil”, este mesajul care însoţeşte fotografia alb-negru realizată de Misan Harriman, în care Meghan stă întinsă, cu capul pe piciorul lui Harry şi cu mâna pe pântec.

Cuplul a fost surprins într-o grădină, iar Harry şi Megan se privesc cu multă dragoste.

Anunţul celor doi a fost făcut într-o zi cu semnificaţie, de Sfântul Valentin, în 1984 prinţesa Diana anunţând că este însărcinată cu al doilea copil, Prinţul Harry.

În luna noiembrie, Meghan Markle a dezvăluit că a pierdut o sarcină în vara lui 2020.  „Am știut, în momentul în care îmi strângeam în brațe primul copil născut, că tocmai îl pierdeam pe al doilea. Câteva ore mai târziu, într-un pat de spital, strângeam mâna soțului meu. Amândoi plângeam, ne gândeam cum o să trecem peste asta”, a scris Meghan Markle pentru New York Times.

Iar Meghan şi-a încheiat astfel articolul:  „Adevărul este că acest an ne-a unit pe toți mai mult decât oricând. Cu toții ne adaptăm la o nouă normalitate, unde fețele ne sunt acoperite de măști și suntem forțați să ne privim în ochi, uneori cu căldură, alteori cu lacrimi. Pentru prima dată, după mult timp, ne vedem cu adevărat. Suntem ok? Vom fi”.

Prinţul Harry şi Megan Markle s-au distanţat de familia regală britanică şi s-au mutat în America, unde şi-au cumpărat o casă în Santa Barbara.

Cel de-al  doilea bebeluş va fi primul copil din familia regală care se va naşte în afara Regatului Unit.