Magic News

Elton John şi Michael Caine fac echipă şi încurajează vaccinarea

Serviciului Naţional de Sănătate (NHS) a difuzat un spot special pentru a încuraja vaccinarea, în care apar două mari staruri: muzicianul Elton John, 73 de ani, şi actorul Michael Caine, 87 de ani.

Cu o uşoară doză de umor, cei doi şi-au unit forţele pentru a-i încuraja pe britanici să se vaccineze împotriva coronavirusului.

Elton John şi Michael Caine vin la probe pentru un film, asigurând publicul că vaccinul este sigur şi eficient. 

Starul rock încearcă să îl imite cât se poate de bine pe actorul Michael Caine. El declară că vrea să îi ajute “pe oameni să vadă beneficiile vaccinării şi cum să se protejeze pe ei şi pe cei dragi". "Aşa că, sper că putem să ne adunăm cu toţii şi să avem putere în lupta împotriva acestei boli nenorocite", a mai spus el. 

 "Cu cât sunt mai mulţi oameni în societate care se vaccinează, sunt mai multe şanse ca pandemia de Covid să fie eradicată", declară Elton.

Elton John este înlocuit cu Michael Caine.“Numele meu este Michael Caine Tocmai m-am vaccinat. Nu a durut. Puţini oameni ştiu acest lucru”. Celebrul actor obţine rolul şi este rugat de regizor să îi spună "micuţului (Elton John)" că nu a fost ales.

Clipul a fost filmat la Chelsea and Westminster Hospital din centrul Londrei, ambele staruri fiind vaccinate.

În Marea Britanie peste 12 milioane de oameni au primit cel puţin o doză de vaccin. Două vaccinuri diferite sunt folosite în prezent şi al treilea a fost aprobat.