Magic News

A murit Mary Wilson, co-fondatoare a grupului The Supremes. Mesajul emoţionant al Dianei Ross

Cântăreaţa Mary Wilson, co-fondatoare a grupului The Supremes, a murit luni, în casa ei din Las Vegas, la vârsta de 76 de ani.

Moartea artistei a fost una subită, potrivit agentului ei, după ce în urmă cu două zile Wilson publicase un clip pe Youtube pentru a celebra Black History Month şi a anunţa că lucrează cu Universal Music pentru un material solo, care urma să fie lansat pe 6 martie, când ar fi împlinit 77 de ani.

“Condoleanţele mele familiei lui Mary, asta îmi aminteşte că fiecare zi este un dar, am atâtea amintiri minunate din perioada pe care am petrecut-o împreună. Supremes va continua să trăiască în inimile noastre”, a scris Diana Ross.

La 15 ani, Mary Wilson a pus în Detroit bazele The Supremes împreună cu Florence Ballard, lor alăturându-se  Diana Ross. Ea a făcut parte din grup până la destrămarea acestuia, în 1977. După plecarea Dianei Ross, în 1970, grupul nu a mai cunoscut niciodată succesul iniţial.

Trupa Supremes a avut 12 piese  care s-au clasat pe primul loc în topul american între anii 1964 şi 1969, iar cele mai cunoscute sunt „Baby Love”, „You Can't Hurry Love” şi „Stop! In the Name of Love”.

Mary Wilson, care a lansat şi două albume solo, a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame ca membră a grupului, în 1988.