Magic News

Povestea impresionantă a lui Filip, puştiul care a primit Golden Buzz la “Românii au talent”

Emisiunea “Românii au talent” a revenit la Pro TV, iar prima ediţie a fost una cu adevărat memorabilă.

Filip Cioc este primul concurent care s-a calificat în semifinale, puştiul cu cu o voce incredibilă şi cu deficienţe de vedere impresionându-l până la lacrimi pe Florin Călinescu. Astfel, juratul de la Românii au talent a apăsat primul Golden Buzz al sezonului 11.

Puștiul de doar 10 ani are o poveste specială: „Văd cu ochiul drept destul de mult ca să mă descurc. Iar cu ochiul stâng nu la fel de mult”, a declarat el. Și a completat: „Muzica îmi alină supărarea”… În ciuda faptului că are deficiențe de vedere, Filip Cioc își urmează visul și depășește barierele apărute în viața sa de zi cu zi. Foarte stăpân pe calitățile sale vocale, Filip a intrat pe scena “Românii au talent” și a fermecat juriul, dar și publicul cu interpretarea sa aproape magică. „Eu am venit aici doar ca să bucur niște oameni și să-mi arăt mie că pot să fac acest lucru. Nu mă așteptam să-mi dea cineva Golden Buzz”, a spus Filip.

Băiatul este din Galaţi şi merge la o şcoală normal, deşi are probleme cu vedere. El s-a născut prematur, iar părinţii lui au făcut eforturi ca el să aibă o viaţă normală şi să vadă cât de bine se poate în condiţiile date. Filip a început să ia lecții de canto de la 5 ani, de la 6 ani studiază pianul, iar de la 8 ani face cursuri de teatru muzical. Filip învață să cânte singur la pian piesele care îi plac.

În acest sezon al emsiunii ‘Românii au talent”, fiecare jurat are câte un Golden Buzz, dar şi cei doi prezentatori, Smiley şi Pavel Bartoş au un buton pe care pot apăsa. În premieră, în acest an, emisiunea se difuzează de două ori pe săptămână: vinerea și lunea, de la 20:30.