Magic News

The Weekend a făcut show la Super Bowl la fel ca Prince sau Michael Jackson

Artistul canadian The Weekend a fost protagonistul show-ului din pauza Super Bowl, iar prestaţia sa a fost comparată cu a unor staruri precum Prince, Michael Jackson, Beyonce, Bruce Springsteen, Lady Gaga sau Diana Ross.

Super Bowl, finala Ligii Naţionale de Fotbal American, este cea mai importantă scenă pentru un artist, evenimentul fiind urmărit de zeci de milioane de oameni.

Iar The Weekend a profitat de cele 14 minute, timp în care a cântat pe stadionul „Raymond James” din Tampa (Florida) şi a impresionat pe toată lumea, interpretând unele dintre cele mai cunoscute melodi ale lui din ultimul deceniu.

Doar 10% din locurile din tribune au fost ocupate de spectatori, astfel încât scena a fost montată pentru prima dată în tribune.

Roşu şi negru au fost culorile care au predominat, iar cei peste o sută de dansatorii care l-au acompaniat pe artist au avut feţele bandaate, aşa cum a apărut şi el la American Music Awards.

„Blinding Lights”, principalul single de pe „albumul After Hours” şi cea mai ascultată melodie în 2020, a încheiat show-ul.

În teren, Tampa Bay Buccaneers a învins campioana Kansas City Chiefs, cu scorul 31 – 9, iar celebrul jucător Tom Brady a intrat în istorie câştigând al 7-lea Super Bowl. O victorie pe care sportivul a sărbătorit-o alături de cei 3 copii şi de soţia lui, Gisele Bundchen.

Miley Cyrus a cântat, de asemenea, înainte de meci, aducând un omagiu celor 7500 de lucrători din domeniul sanitar, invitaţi la meci.