Magic News

Începe "Românii au talent”, sezonul 11

Al 11-lea sezon “Românii au tent”, cel mai iubit show de divertisment din România, va începe în această seară.

Jurații sunt pregătiți să ofere DA-urile mult dorite, prezentatorii gata să-i încurajeze și să le ofere energia necesară, iar concurenții deciși să impresioneze!

De la ora 20:30, la PRO TV, magia talentului ne va face să visăm, ne va readuce încrederea că totul va fi bine și că putem depăși orice barieră atunci când credem în noi! Concurenți care și-au dorit de mult timp să vină în fața juraților, au demonstrat că pot găsi partea bună și în astfel de perioade și au profitat de timpul liber pentru a-și îndeplini un vis.

Prima ediție va aduce reprezentații care o vor impresiona pe noua jurată a show-ului. Alexandra Dinu, proaspăt întoarsă de pe cele mai înalte culmi ale filmului pe cea mai mare scenă a talentului, se va lăsa vrăjită de ceea ce va vedea și își va declara admirația pentru munca celor din fața ei: ”Sunt momente când nu există cuvinte pentru a verbaliza emoția pe care o trăiești”.

Nu ratați prima ediție #unusiunu a noului sezon Românii au talent! Concurenți care vor stârni valuri de râsete și emoții, care vă vor uimi și un prim golden buzz sunt doar câteva detalii care construiesc o seară perfectă de vineri!