Magic News

Andra şi Cătălin Măruţă au anunţat că au Covid-19. Primele lor declaraţii

După ce a împlinit 43 de ani, Cătălin Măruţă a dezvăluit că fost diagnosticat cu Covid-19 şi a intrat în izolare alături de famlia lui.

„O să avem o vacanţă împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e. Să ştiţi că o să fim şi la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruţă continuă aşa că eu şi echipa mea cu siguranţă vom găsi cele mai inedite momente şi cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simţim bine”, a spus Cătălin Măruţă pe InstaStory.

Cătălin Măruţă continuă să facă emisiunea de acasă pentru că, se pare, are o formă uşoară a bolii. Iar prezentatorul TV nu este singur, el intrând în carantină împreună cu Andra şi Eva. David nu este împreună cu ei, acesta neluând boala.

 “David nu poate să fie în gaşca noastră, el este în gaşca cealaltă. Eu, mami şi Eva într-o gaşcă, iar David în altă gaşcă”, a spus Cătălin.

Andra şi-a anunţat şi ea fanii că a intrat în izolare: Familia cu mine? Jocuri multe? Acadele ? Filme online? Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare! Aveţi grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă!