Thrive

VIDEO Cum se menţine Anca Dumitra în formă. Gianina din “Las Fierbinţi” a dezvăluit secretul său

La aproape un an distanţă de la vizita sa în studioul matinalului Magic FM, actriţa Anca Dumitra a fost invitată la Magic Morning unde a vorbit despre noul sezon al serialului “Las Fierbinţi”, emoţii, redeschiderea teatrelor, dar şi despre relaţia ei cu mâncarea şi secretul siluetei sale.

Pe Anca, interpreta Gianinei din “Las Fierbinţi”, o vom revedea în noul sezon al serialului, care va începe pe 2 februarie la Pro TV.

Frumoasa actriţă a dezvăluit că mănâncă orice, cu poftă şi greu se poate abţine când îi place ceva. “Încerc să nu îmi fac chiar toate poftele posibile, dar nu mă abţin de la nimic. Cine mă cunoaşte ştie asta despre mine.” Perioada pandemiei a fost dificilă pentru ea şi din punctul acesta de vedere pentru că stând acasă “tot în bucătărie ajungeai”.

Din fericire, Anca a trecut “ponderat” peste această perioadă. “Dacă am dulce în casă, nu prea pot să mă stăpânesc. Zilele trecute am făcut un tiramisu”.

Anca a început să facă din nou Pilates, respectând toate normele de siguranţă, şi şi-a reînceput, de fapt, toate activităţile. “Pentru mine 2021 a fost un nou start şi o nouă viaţă luată de la început cu toată energia reţinută a anului trecut”.

Vezi întreaga discuţie aici