Magic News

Ducii de Cambridge şi-au mărit familia

În urmă cu 2 luni, William si Kate anunţau cu multă tristeţe moartea câinelui lor, Lupo, o mare pierdere pentru întreaga familie.

Ceea ce nu s-a ştiut însă până acum a fost faptul că Ducii de Cambridge au adoptat un alt căţel. James Middleton, fratele Ducesei, le-a oferit un pui de cocker spaniel în vârstă de 8 luni, care face parte din familie de câteva luni şi al cărui nume nu este încă cunoscut.

Kate şi William au adoptat căţelul pentru a-i ţine companie lui Lupo înainte ca aceasta să moară. Cu siguranţă noul căţel i-a ajutat să treacă peste pierderea lui Lupo, iar George, Charlotte şi Louis sunt “îndrăgostiţi” de el. „Noul căţel este adorabil şi întreaga familie este îndrăgostită. Erau distruşi de moartea lui Lupo, ceea ce înţelege orice deţinător de câine, dar au primit puiul înainte de asta. Sperau că un câine mai tânăr să îi ţină companie şi să îi dea mai multă vitalitate şi energie”, a declarat o sursă.

Sora lui Lupo, Luna, a avut şase pui vara trecută, iar unul dintre aceştia a ajuns la Ducii de Cambridge, după ce a fost ales de George şi de Charlotte. Lupo era în familie din 2011 şi a apărut în mai multe fotografii, ceea ce cu siguranţă se va întâmpla şi cu noul căţel.