Magic News

Ce mesaje au transmis Lady Gaga şi Jennifer Lopez înainte de a cânta la învestirea lui Joe Biden

Lady Gaga şi Jennifer Lopez au ajuns la Washington unde au fost invitate să cânte la ceremonia de învestire a lui Joe Biden în funcţia de preşedinte.

Cele două artiste au transmis mesaje de pace şi au publicat fotografii din capitala SUA.

Lady Gaga, care va interpreta imnul naţional, a publicat o fotografie din Capitoliu, luat cu asalt pe 6 ianuarie de susţinătorii lui Donald Trump.

„Mă rog ca mâine (miercuri, n.r.) să fie o zi de pace pentru toţi americanii. O zi de iubire, şi nu de ură. O zi pentru acceptare, şi nu teamă. O zi pentru a visa despre viitoarea noastră bucurie ca ţară. Un vis care nu este violent, un vis care aduce siguranţă sufletelor noastre. Cu dragoste, de la Capitoliu”.

Jennifer Lopez s-a fotografiat cu soldaţii din Garda Naţională moblizaţi într-un număr impresionant la Washington.

 „Ce onoare să petrec câteva momente cu aceşti bărbaţi puternici şi aceste femei puternice. Vă mulţumesc pentru serviciul şi sacrificiul vostru. Vă cinstesc astăzi şi în fiecare zi. Mâine voi cânta pentru voi şi pentru toţi americanii”.

Alături de cele două artiste, la ceremonia de învestire va cânta şi artistul de muzică country Garth Brooks.

Suştinut puternic de lumea showbiz-ului, Joe Biden îi va avea alături de el pe artişti şi actori şi în ziua învestirii. O emisiune prezentată de Tom Hanks va fi difuzată de televiziunile americane, iar printre invitaţi vor fi John Legend, Foo Fighters, Jon Bon Jovi, Justin Timberlake şi Demi Lovato.