Magic News

Ce cadouri a primit Kate Middleton de ziua ei

Kate Middleton a împlinit 39 de ani pe 9 ianuarie, iar Ducesa de Cambridge şi-a sărbătorit ziua de naştere în familie din cauza restricţiilor care există în Regatul Unit.

Totuşi, Kate a avut parte de un “tea party”, organizat de Prinţul William şi de cei trei copii, Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis. Iar Ducesa a avut ocazia să primească mai multe cadouri.

Prinţul William i-a dăruit o pereche de cercei cu diamante şi safire, pe care Kate îi adoră. Însă un cadou neaşteptat a venit din America din partea Prinţului Harry şi a lui Meghan Markle, care i-au trimis o felicitare şi mai multe daruri. “A fost o surpriză drăguţă. Kate nu se aştepta la asta.”

Acesta poate fi un semn că relaţiile dintre cei doi fraţi şi soţiile lor sunt mai bune acum, iar cele două cupluri ar trebui să se întâlnească anul acesta. În luna iulie va fi dezvelită o statuie a Prinţesei Diana, iar Harry şi Meghan ar putea veni în Marea Britanie pentru aniversarea celor 100 de ani ai Prinţului Philip.

Un expert în regalitate a mărturisit însă că dacă în public cuplurile vor părea unite, în realitate tensiunile dintre ele nu vor dispărea aşa repede.