Magic News

Bruce Willis a refuzat să poarte mască de protecţie într-o farmacie

Bruce Willis a fost surprins fără mască de protecţie într-o farmacie din Los Angeles, iar gestul său a atras numeroase critici.

Actorul a fost invitat să părăsească farmacia, iar acesta a recunoscut ulterior că a greşit, punând incidentul pe seama unei “erori de judecată”.

„A fost o eroare de judecată. Rămâneţi în siguranţă toţi şi haideţi să continuăm să purtăm mască”, a spus actorul în vârstă de 65 de ani, după ce a fost blamat pentru iresponsabilitate.

Acesta avea la gât o bandană, pe care ar fi putut să o folosească drept mască de protecţie, însă nu a făcut asta, iar angajaţii farmaciei l-au invitat să părăsească locul.

Los Angeles-ul este unul dinte cele mai afectate oraşe din America, de la începutul pandemiei aici murind peste 12.000 de oameni, iar personalul medical făcând cu greu faţă numărului mare de bolnavi. Pe teritorul Statelor Unite au fost înregistrate până acum 22 de milioane de cazuri de îmolnăvire cu Covid-19, iar 380.000 de oameni au murit.

Bruce Willis s-a aflat în centrul atenţiei şi anul trecut, după ce acesta a petrecut perioada de izolare alături de Demi Moore, fosta soţie, şi de cele trei fiice ale lor, deşi actorul este căsătorit cu Emma Hemmings din 2009.