Magic News

Madonna a plecat într-o călătorie în jurul lumii alături de iubitul ei

Chiar dacă lumea se află încă în pandemie, Madonna a pornit într-o călătorie la sfârşitul anului trecut.

Artista în vârstă de 62 de ani şi iubitul ei de 26 de ani au trecut prin 5 ţări în 3 săptămâni, parcurgând peste 18.000 de kilometri cu avionul particular.

Ea a pornit din Los Angeles spre Londra, scăpând de lockdown-ul din Regatul Unit, după care s-a îndreptat spre Malawi şi Kenya avându-i alături pe iubitul ei, dansatorul Ahlamalik Williams, dar şi pe copiii săi, David Banda (15), Mercy James (14), gemenele Estere şi Stella (8), dar şi pe Rocco, fiul pe care îl are cu Guy Ritchie.

După o oprire în Egipt, au ajuns în Malawi, ţara de origine a copiilor săi adoptaţi, unde au stat o săptămână, perioadă în care s-au întâlnit cu preşedintele Lazarus Chakwera, dar şi cu triburile de localnici. De acolo au zburat spre Kenya, pentru a merge în safari.

Madonna nu îşi face griji în privinţa coronavirusului, ea anunţând anul trecut că are anticorpi pentru boală, ceea ce înseamnă că a avut Covid, dar a făcut o formă uşoară. Exact la începutul pandemiei, în luna martie, artista s-a simţit un pic slăbită. Acum, toată lumea din anturajul ei îşi face teste periodic.