Magic News

Mihai Budeanu de la 3 Sud-Est a vorbit despre lupta sa cu coronavirusul

Mihai Budeanu, unul dintre componenţii trupei 3 Sud-Est, s-a infectat anul trecut cu Covid-19 şi a trecut prin momente dificile.

Artistul a făcut o formă gravă a bolii, a fost internat aproape 3 săptămâni la ATI, iar medicii i-au spus că doar un miracol a făcut să se vindece.

El a povestit la “Vorbeşte lumea” despre cum s-a manifestat boala în cazul lui şi a dezvăluit că, din fericire, nu a rămas cu sechele.

„Sunt acasă. Mă simt foarte bine. Am trecut printr-o perioadă foarte grea. (…) Da, a fost foarte grav. Eu n-am știut multe lucruri. Le-am aflat acasă. Am avut o perioadă în care, dacă pot să spun așa, era să plec …”, a dezvăluit Mihai Budeanu.

„Prima dată am zis că este o simplă răceală. N-am dat importanță. (…) Dar pe zi ce trecea mă simțeam tot mai rău. (…) M-am dus, am făcut un control, am făcut testul acela rapid și am ieșit pozitiv.””, a povestit el.

“Am chemat și salvarea după aceea. (…) Starea mea s-a agravat de la o zi la alta. Oxigenul începea să scadă tot mai mult. Am zis: ‘Gata, trebuie să merg la spital’. Nu se mai poate. În ziua aceea am chemat salvarea, a venit, m-a luat. (…) La un moment dat, oxigenul scăzuse undeva la 50%. Eram la un prag foarte jos. Doctorii au zis: ‘Printr-un miracol te-ai vindecat’. Alte probleme de sănătate nu am avut. Probabil ceva ascuns la plămâni. (…) Aproape 3 săptămâni am stat la ATI. Apoi am intrat pe Interne până pe 10 decembrie”, a mai spus artistul. 

„Cazul meu este fericit. Nu am nicio problemă. Sechele nu există. Memoria este foarte bună. Urc scări. N-am nevoie de lift. Fără să obosesc. Încerc să-mi găsesc în fiecare zi de lucru, dar nu pot să zic că m-am apucat de sală. O să las să mai treacă un timp”, a declarat Mihai Budeanu.