Magic News

Mesajul plin de speranţă al lui Celine Dion pentru 2021

După ce a sărbătorit Crăciunul alături de cei trei băieţi ai ei, Celine Dion a publicat acum un mesaj plin de speranţă pentru anul 2021.

Artista în vârstă de 52 de ani, care va concerta anul acesta şi în România, şi-a scris gânduril pe Instagram şi le-a însoţit de o fotografie în care apare lângă un brad plin de zăpadă.

“Un an nou inspiră o nouă speranţă. Pe măsură ce ne confruntăm cu toții cu zile incredibil de dificile, să ne îngrijim bine, să fim buni unii cu alții și să ne amintim că zilele mai luminoase și mai fericite vor fi în curând aici. Fie ca 2021 să ne aducă momente de blândeţe, pace și pozitivitate.”

Celine Dion nu este la primul mesaj de acest fel. În luna noiembrie, artista le-a oferit fanilor ei un alt mesaj pozitiv. “Viaţa nu înseamnă să laşi furtunile să te afecteze, este mai ales despre a învăţa să dansezi în ploaie”, a scris ea, citând-o pe Vivian Green şi folosind hashtag-ul “curaj”.

Afectată ca toţi artiştii de pandemia care i-a oprit concertele, artista se regăteşte să îşi implinească anul acesta visul de a deveni actriţă. Ea face parte din distribuţia comediei romantice “Text For You”, un remake după o producţie germană, în care va interpreta propriul său rol.