Magic News

Cum a fost Crăciunul anul acesta pentru Smiley, Paula Seling sau Andra

Cu toţii am avut un altfel de Crăciun, iar artiştii nu au făcut excepţie. Au sărbătorit în familie, înconjuraţi de cei dragi şi au transmis mesaje de speranţă.

Smiley şi Gina Pistol s-au bucurat de acest Crăciun cu totul special pentru ei, cei doi urmând să deină anul viitor părinţii unei fetiţe. “Va dorim Craciun fericit si sarbatori linistite !Va trimitem numai ganduri bune si bucurie!”, a scris artistul.

Ştefan Bănică şi-a încântat fanii cu un nou show de Crăciun şi chiar dacă nu a putut susţine concertele pe scenă, a pregătit o emisiune specială de Crăciun. A fost pentru prima dată când artistul a cântat alături de Lavinia Pârvia, soţia lui.

Andra a petrecut Crciunul împreună cu familia ei minunată. “Crăciun fericit! Sper să găsiți ce vă doreați sub brad, dar mai ales să simțiți bucurie adevărată în suflet.

Paula Seling şi-a sărbătorit ziua de naştere chiar în ziua de Crăciun, artista împlinind 42 de ani. Iar anul acesta, ea şi-a donat ziua organizaţiei Dăruieşte Viaţă!

“Și m-am născut în ziua de Crăciun.

Am căutat mereu să mă ridic la nivelul acestei responsabilități, să împart bucurie și lumină prin vocea mea.

Azi am adunat 42 de ani dintre care aproape 25 i-am dedicat iubirii față de public și de scenă, față de muzică și de frumusețea pe care aceasta o dăruiește.

Dacă am reușit, doar Dumneavoastră puteți spune, doar inimile voastre pot ști dacă s-au simțit învăluite în bucurie, când m-ați ascultat.

Anul acesta, fiind un an mai greu pentru toată lumea, am decis să donez ziua mea de naștere fundației "Dăruiește Viață". Ei vor putea continua lucrarile la noul spital îi vor putea ajuta pe cei vulnerabili.

Elena Gherghe a avut parte de un Crăciun de neuitat, în familie. “Craciun in familie
Va pupam si va dorim sa fiti sanatosi si fericiti!”

Alina Eremia a sărbătorit Crăciunul alături de iubitul ei şi le-a tramsmis fanilor săi Craciun fericit!

Loredana a celebrat Crăciunul împreună cu Elena, fiica ei. “Va uram Craciun Fericit! Lori & Elena  P.S Ce v-a adus Mosu’??”