Magic News

Blue Ivy, fiica lui Beyonce, nominalizată la Premiile Grammy la doar 8 ani

Blue Ivy, fiica lui Beyonce şi Jay-Z, este una dintre cele mai tinere artiste nominalizate la Premiile Grammy.

În vârstă de 8 ani, fetiţa este foarte talentată şi se află pe lista artiştilor nominalizaţi la categoria Cel mai bun videoclip. Blue apare în videoclipul mamei ei, “Brown Skin Girl”, lansat în această vară împreună cu rapperul american SAINt JHN şi cântărețul nigerian WizKid.

“Brown Skin Girl” este o piesă despre frumusețea femeilor de culoare, iar în videoclip apar nume celebre ca Naomi Campbell, actrița Lupita Nyong’o sau Kelly Rowland, fosta colega de trupă din Destiny’s Child.

Clipul este în competiţie cu “Adore You” al lui Harry Styles, “Lockdown” al lui Anderson .Paak, “Goliath” al lui Woodkid şi “Life Is Good”, lansat de Future şi Drake. Câştigătorii Premiilor Grammy, a 63-a ediţie, vor fi anunţaţi pe 31 ianuarie 2021.

Leah Peasall, de la Peasall Sisters, rămâne cea mai tânără artistă nominalizată şi câştigătoare la Premiile Grammy. Ea a cântat pentru coloana sonoră a filmului “O’Brother”, iar albumul fost declarat câştigător în 2001.

Beyonce este artista cu cele mai multe nominalizări la Grammy din istorie. Cu 79 de nominalizări, dintre care 9 doar anul acesta, ea se află pe locul al doilea alături de Paul McCartney. Jay-Z, soţul ei, şi Quincy Jones împart primul loc, fiecare având câte 80 de nominalizări.