Magic News

Regina Elisabeta a II-a şi-a întâlnit familia pentru prima data din luna martie

Regina Elisabeta a II-a a fost vizitată de membrii familiei pentru prima dată de la declanşarea pandemiei de coronavirus în luna martie.

Cu această ocazie, Regina şi invitaţii ei au ascultat împreună cântece de Crăciun în faţa Castelului Windsor în interpretarea Salvation Army, iar familia regală a organizat o recepţie pentru a le mulţumi celor aflaţi în prima linie în lupta împotriva pandemiei, voluntari locali, reprezentanţi ai organizaţiilor caritabile.

Prinţii Charles şi Edward, alături de soţiile lor, Prinţesa Anne, dar şi Prinţul William şi Kate Middleton au participat la această reuniune de familie atât de specială.

Kate şi William au ajuns la întâlnire după o călătorie de 48 de ore cu Trenul Regal, timp în care au străbutat Regatul Unit şi s-au întâlnit cu medici şi voluntari.

Întâlnirea familiei regale a avut loc în spaţiu deschis, aşa cum cer normele de siguranţa stabilite în Marea Britanie pe perioada pandemiei. Îmbrăcată într-un palton roşu accesorizat cu o pălărie în aceeaşi nuanţă, suverana britanică în vârstă de 94 de ani a discutat cu familia, păstrând distanţarea.

Iar când Regina a părăsit recepţia îndreptându-se spre castel, William a fost cel care i-a transmis “Bye gran”.