Magic News

Kurt Russell şi Goldie Hawn sunt de 37 de ani împreună, iar pentru aceste Sărbători au redevenit Domnul şi Doamna Claus

Netflix lansează pe 25 noiembrie filmul "The Christmas Chronicles 2", iar actorii Kurt Russell şi Goldie Hawn redevin Domnul si Doamna Claus.

Ei ajută doi copii să zădărnicească planurile unui personaj de la Polul Nord care vrea să anuleze Crăciunul. Împreună în viaţa reală de 37 de ani, Kurt Russell şi Goldie Hawn au mai jucat împreună în comedia "Overboard" din 1987, iar în 2018 au putut fi văzuţi în “The Christmas Chronicles", unde actriţa a avut o scurtă apariţie.

De data aceasta, Goldie, care a împlinit 75 de ani pe 21 noiembrie, are un rol mult mai amplu. Într-un interviu pentru New York Times”, actriţa spune că personajul lui Kurt Russell este "un Moş actualizat, care e cam sexy".

"Nu este obligatoriu, doar pentru că trăieşti cu cineva, iubeşti pe cineva şi îţ place să lucraţi împreună să faci zece sau douazeci de filme împreună cu acesta", a adăugat şi actorul în vârstă de 69 de ani.

Într-un interviu pentru USAToday, Goldie a povestit: “Îmi place foarte mult Kurt când lucrează. Este generos, cuminte, foarte talentat, inventiv și creativ. Este o bucurie, într-adevăr, să lucrezi cu el.” Actriţa a mai declarat că viaţa nu este ca un film. Viaţa este despre a spăla vase şi a avea grijă de lucruri şi de copii. “Dar lucrul împreună este diferit De fapt, a fost chiar o lună de miere.”

Actriţa încearcă să vadă partea luminoasă a lucrurilor în această perioadă dificilă. “Ne avem unii pe alţii şi asta e cu adevărat important”. Kurt a dezvăluit că familia merge la plimbare cu maşina prin Colorado şi se declară norocoşi că au un loc minunat în care să petreacă timpul.

Cei doi s-au cunoscut în 1966, însă povestea lor avea să înceapă abia în 1983, când filmau “Swing Shift”. Sunt unul dintre cuplurile iconice de la Hollywood, deşi nu sunt căsătoriţi. Ea are doi copii din prima căsatorie, Kate si Oliver Hudson, iar el, un fiu, Baston Russell, iar împreună au un băiat, actorul Wyatt Russell.