Thrive

Mihai Neşu construieşte un centru de recuperare neuromotorie pentru copii. Mobilizare extraordinară a ascultătorilor Magic FM în timpul interviului de la Magic Morning!

Mihai Neşu a fost în direct la Magic Morning şi a vorbit despre proiectul special început anul trecut, un centru de recuperare neuromotorie pentru copii.

Cu un mesaj la numărul 8844 cu textul CRED Mihai poate fi ajutat să ajute alţi copii. 200 de oameni s-au abonat în timpul discuţiei de la Magic Morning şi au trimis mesaje la acest număr, contribuind astfel la ridicarea acestui centru.

Mihai Neşu a declarat că este bine sănătos, la fel ca şi cei din jurul lui şi îşi urmează rutina zilnică. El a început să mişte ambele mâini, mâna dreapta este mai puternică şi cu ea poate bea apă cu o cană adaptată, cu maxim 100 de ml de apă.

“E unul dintre exerciţiile mele zilnice să beau apă cu mâna dreaptă”, a spus Mihai. “E mai bine decât înainte, mă bucur de situaţia în care sunt acum”.

Centrul de recuperare este la Oradea, oraşul în care Mihai s-a născut şi unde trăieşte în prezent. Pentru că există cerere foarte mare de terapie, sportivul s-a gândit la acest proiect caritabil, pe care îl ridică prin Mihai Neşu Foundation.

Urmăreşte aici întreaga discuţie: