Magic News

Actorul Michael B. Jordan este cel mai sexy bărbat în viaţă în 2020

Revista People l-a desemnat pe actorul Michael B. Jordan, în vârstă de 33 de ani, cunoscut pentru rolurile din “Black Panther” sau “Creed 2”, cel mai sexy bărbat în viaţă.

În ciuda unei concurenţe serioase, Michael a reuşit să iasă învingător spre bucuria femeilor din familia lui, care sunt extrem de mândre de el.

„Este un sentiment mişto. Lumea a făcut mereu gluma aia «Mike, ăsta este probabil singurul lucru pe care nu o să îl obţii». Dar este un club bun din care să faci parte”, a declarat el.

Considerat de multă vreme un sex-simbol la Hollywood, actorul are un şarm natural şi un corp bine lucrat, el confirmându-şi de asemenea şi talentul.

Michael a avut o copilărie modestă, crescând alături de părinţii şi fraţii lui. “Mama şi tatăl meu au făcut sacrificii mari pentru nevoile mele, ale fratelui meu şi ale surorii mele Le sunt recunoscător!”, declară actorul.

Extrem de angajat politic, Michal B. Jordan a susţinut în acest an mişcarea “Black Lives Matter”, promovând ideea de diversitate.

Revista People acordă acest premiu din 1985, iar printre cei care au primit deja acest titlu se află  Dwayne Johnson, George Clooney, Brad Pitt, John F. Kennedy Jr, Tom Cruise sau regretatul Sean Connery. În 2019, acest titlu i-a revenit cântăreţului John Legend.