Magic News

Loredana şi-a amintit de anii de liceu. Cum arăta artista la 18 ani

Loredana este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. De ani de zile, Loredana este prezentă pe scena românească, artista reuşind să îşi construiască o carieră impresionantă.

Jurat al emisiunii “X Factor”, Loredana este extrem de activă pe reţelele sociale, unde acum a postat o fotografie de la 18 ani.

Artista era atunci foarte cunoscută, după ce debutase la 16 ani. Vânduse deja milioane de albume, susţinea concerte sold out şi câştigase toate concursurile posibile.

Lori din Oneşti, fata cu matricolă şi sarafan, împlinise 18 ani în timpul unui turneu prin ţară şi venise acasă pentru a da examenul de BAC.

“Ani de liceu..  Poză de absolvire.. 18 ani tocmai împliniţi.. Lori din Oneşti, fata cu matricolă şi sarafan câştigase deja toate marile concursuri de cântat posibile în România, umplea stadioane , #polivalentă din bucureşti sold out de câteva ori pe an şi vânduse deja milioane de albume cu primul disc Bună seară, iubite..record neegalat încă. Toate astea în timpul unui regim comunist atunci la apogeu. Când am făcut poză tocmai ce mi sarbatorisem majoratul după un turneu de 45 de zile prin ţară şi venisem acasă cu 2 zile înainte că să dau Bacu'"