Magic News

Celebrităţi care au câştigat lupta cu kilogramele

Aflate în lumina reflectoarelor, celebrităţile trebuie să fie extrem de atente la imaginea lor. Iar greutatea corporală este un subiect sensibil, care generează numeroase comentarii de fiecare dată.

Chiar dacă kilogramele în plus nu le-au împiedicat să aibă o carieră de succes, multe staruri şi-au dorit la un moment dat să slăbească în primul rând pentru sănătatea lor.

Au început lupta împotriva kilogramelor şi au şi câştigat-o, iar transformările au fost spectaculoase. Rebel Wilson, Kathy Bathes, Kelly Clarkson sau Jonah Hill sunt doar câteva exemple de voinţă şi determinare. Indiferent cât de greu le-a fost, şi-au urmat planul până la capăt, pierzând kilorame în plus şi câştigând foarte mult la capitolul sănătate.

2020 a fost anul sănătăţii pentru Rebel Wilson, care şi-a schimbat stilul de viaţă complet şi a reuşit să slăbească aproimativ 70 de kilograme începând din luna ianuarie.

Kathy Bathes a slăbit 27 de kilograme apelând la un truc de “mindfulness”. Ea a început să îşi asculte corpul şi se oprea din mâncat la primul semn că s-a săturat.

Kelly Clarkson are probleme cu tiroida, care i-a dezechilibrat metabolismul şi i-a adus kilograme în plus. Artista şi-a schimat dieta şi stilul de viaţa şi a slăbit 16 kilograme.

Jonah Hill s-a luptat mult timp cu kilogramele, însă momentul în care s-a decis să consulte un nutriţionist a fost decisiv. Actorul a urmat un plan alimentar personalizat şi a început să facă mişcare, iar rezultatele nu au întârziat să apară.