Magic News

Melania Trump vs. Jill Biden - Duelul stilistic al soţiilor candidaţilor la Casa Albă

Donald Tump şi Joe Biden sunt cei doi candidaţi care aspiră la un mandat de preşedinte la Casa Albă. Pe 22 octombrie, ei au avut o ultimă confruntare, iar actualul preşedinte şi candidatul democrat nu s-au menajat deloc, însă disputa lor de la Nashiville a fost mult mai civilizată decât cea din luna septembrie.

În public, soţiile lor s-au aflat şi ele într-un duel al stilului vestimentar, în care rochia sobră tip smoking a Melaniei Trump a contrastat cu glamour-ul rochiei multicolare purtată de Jill Biden.

A fost clar, că între cele două femei există o diferenţă foarte mare în privinţa gusturilor vestimentare. În vârstă de 50 de ani, Melania a ales pentru prima sa apariţie publică după ce a fost diagnosticaţa cu Covid-19 şi a intrat în izolare o rochie neagră Christian Dior accesorizată cu o curea subţire şi pantofi stiletto.

Jill Biden, 69 de ani, a purtat o rochie midi cu imprimeu floral, accesorizată cu o mască din acelaşi material şi pantofi nude.

Fiecare apariţie a actualei Primei Doamne a Americii este atent studiată, ea având alegeri stilistice îndrăzneţe. Ajutată de fizicul său de fost model, Melania poartă creaţii ale marilor designeri, Valentino, Alexander McQueen sau Jason Wu. Nu contează dacă Tom Ford sau Marc Jacobs refuză să o îmbrace, pentru că Prima Doamnă are de unde alege. Ţinuţele sale sunt atent accesorizate, iar gentile Birkin nu lipsesc aproape niciodată din ţinuta ei, Melania având o colecţie de astfel de poşete de peste 100.000 de dolari, scrie madame.lefigaro.fr.